Capsare Documente

Capsatorul este o masinarie de birou care prinde mai multe coli folosind o sarma speciala – capsa . Tipul de capsa utilizat variaza, numarul de pagini determinand potrivirea. In cazul in care folosim un numar gresit de coli, capsatorul se blocheaza. Efinisare va ofera modele ce au capacitate diferita. Capsatoarele manuale de birou , foarte folositoare in activitatea de zi cu zi , au caracteristici bine raportate la orice cerinte. Modelul difera in functie de tipul de capse, contructie si tip. De exemplu , comercializam capsator de birou cu brat lung, capsator tip pliu din inox cromat etc.

In cazul capsatoarelor cu brat lung se permite reglarea adancimii de patrundere si sunt potrivite pentru capsare brosuri. Pentru fiecare tip de de material , hartie, carton , plastic , exista cu siguranta un capsator potrivit.

Materialele mai dure necesita insa capsatoare profesionale. In magazinul nostru online gasiti si model capsator electric ce executa capsare tip plata ( model KW –TRIO 5690). Capsarea plata reduce volumul documentelor capsate.

Capsatoarele manuale si electrice profesionale sunt perfecte pentru uz comercial. Sunt special concepute pentru capsari brosuri , cataloage , reviste.

Oferim si capsator electric cu sarma din rola.

Va incurajam sa accesati si categoria de consumabile capsare unde va prezentam multiple tipuri de capse metalice.